“Vredestein Ultrac Pro

Vredestein Ultrac Pro” – naujoviška itin aukštos kokybės (UUHP) padangų rinkos naujovė – yra pasirengusi nustatyti naujus standartus vasarinių padangų srityje. Sukurta transporto priemonėms su iki 24 colių ratlankiais, ji žada puikų valdymą ir neprilygstamą komfortą plačiam spektrui aukštos klasės transporto priemonių, įskaitant sportinius automobilius, superautomobilius ir aukštos klasės sedanus, hečbekus ir visureigius.

Ši padanga išsiskiria nauju konstrukciniu dizainu ir pažangiu protektoriaus mišiniu, didinančiu stabilumą važiuojant dideliu greičiu ir agresyviai įveikiant posūkius bei užtikrinančiu sklandų važiavimą nelygiu paviršiumi. Unikali padangos struktūros sudėtis, ypač protektoriaus krašto ir apatinės šoninės sienelės srityse, labai prisideda prie jos eksploatacinių savybių. Visiškai naujas mišinys, sukurtas taikant sudėtingą maišymo procesą, kuriame naudojami moderniausi polimerai, užpildai ir eksploatacinės dervos, užtikrina puikų sukibimą plačiame temperatūrų diapazone tiek esant šlapiai, tiek sausai kelio dangai.

Daniele Lorenzetti, “Apollo Tyres” vyriausiasis technologijų direktorius, pabrėžia, kad “Ultrac Pro” padangos pasiekia subtilią pusiausvyrą tarp reiklių eksploatacinių savybių ir patogaus važiavimo. Ši pusiausvyra – tai atotrūkis nuo įprasto kompromiso tarp eksploatacinių savybių ir komforto, kuris būdingas aukštos kokybės padangoms. Padangos konstrukcija 85 % padidina atsparumą ašidėžių deformacijai, užtikrina didesnį stabilumą ir sumažina šoninius iškraipymus sunkiai įveikiant posūkius.

Naujai suprojektuotoje šoninėje sienelėje yra plonesnis profilis, kuris išplečia padangos “lankstumo zoną”, todėl padanga geriau prisitaiko prie nelygaus paviršiaus ir gerokai sumažina padangos svorį, kartu pagerindama tvarumą. Be to, pertvarkius peties zoną ir panaudojus lankstesnes medžiagas, padidėja važiavimo atitiktis ir sumažėja pasipriešinimas riedėjimui. Toks optimalus protektoriaus, šoninių sienelių ir padangos krašto balanso balansas užtikrina tobulą padangos pėdsako formą bet kokiomis važiavimo sąlygomis.

Galimi dydžiai nuo 18 iki 24 colių ratlankių, todėl “Ultrac Pro” optimizuotos įvairioms didelio našumo transporto priemonėms, nustatant naujus standartus tiems, kurie iš savo padangų reikalauja ir įspūdingų eksploatacinių savybių, ir išskirtinio komforto.